Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

2 comments

advertorial

decembrie 3, 2010Dacă vrei un job

Cred că știm cu toții cât e de greu să găsești un loc de muncă azi, nu? Site-urile cu joburi nu-ți trimit numa ce nu te interesează, iar dacă te interesează cât de cât vezi că o mai aplicat încă un milion de persoane. În piața AZ nu este nimic în domeniul tău.

No, ca norocu, s-o mai inventat o chestie care să te ajute să-ți găsești un job. O chestie cu totul nouă în România. Se numește CVDB – CV Database România. Iar acesta nu este doar un simplu portal care colecţionează CV-uri, ci un puternic instrument interactiv prin care utilizatorii îşi pot face cunoscute direct aptitudinile şi experienţa profesională firmelor angajatoare din toate domeniile.

Folosind multiple formate de redactare (html, .pdf, .doc), şi posibilitatea de a trimite un CV instant prin fax sau pe e-mail, CVDB va aduce în acelaşi plan de comunicare angajatorii şi potenţialii angajaţi, crescând exponenţial şansele unui CV de a ajunge la toate firmele dintr-un anumit domeniu de activitate, ordonate geografic, în funcţie de preferinţele utilizatorului.

Io unu zic să vă grăbiți! PRIMA MIE DE UTILIZATORI ÎNREGISTRAȚI PRIMEȘTE UN CONT INTEGRAL GRATUIT, dotat cu toate facilitățile!

Intraţi pe www.cvdb.ro pentru a înscrie în ceea ce urmează să fie o revoluţie digitală în recrutarea de personal din România!

Ș-api așe…

Related posts
 • No related posts found


 • Si cu ce e diferit asta de restul portalelor asemanatoare existente?

  Vlad

  10:13 am
  05/12/2010

 • Păi de ce nu te înregistrezi şi aşteaptă să vezi :)

  CVDB

  5:00 pm
  05/12/2010