Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

2 comments

avec moi, evenimente, online

decembrie 18, 2010Am fost la SMS și la www party

Mai târziu ca toată lumea, că no, io nu m-am trezit ca restu lumii la ore cu-ntuneric afară să mă duc la serviciu. Așa că, întârziat cum sunt o să vă spun prin ce-am trecut în seara ce-a trecut.

La Social Media Summit am fost io cu Alex Bartiș și cu Radu (coleg de grupă, n-are link), că io-s cu facebook și twitter și blog. Ș-așa de fain mi-am dat seama cât îs de mic în tot internetu ăsta. Adică no, știam că-s mic, da no, am crezut că-s acolo, mai aproape de medie. Da nu, îs mic…mă consolez cu gândul că am bugătă vreme să cresc.

Mi-or plăcut tare mult prezentările lui Grant McKanzie, a lui Laurețiu Dumitrescu și, dară că, a lui Chinezu. Ăștia trei mi s-o părut că o știut cel mai bine despre ce vorbesc. Zic asta pentru că, din câte am înțeles, toată lumea încă învață. Deci mulți care zic acuma ceva de social media s-ar putea să aibă dreptate și peste o perioadă de timp să nu mai aibă (așa văd io lucrurile). Să fim serioși, Facebook-u îi făcut de unu care ACUMA are 26 de ani, nici el nu prea știe ce să facă p-acolo.

În urma a tot ce am auzit p-acolo mi-am dat seama că pe lângă multe de învățat, am și multe de făcut. Da multe multe.

Apoi seara la www party am fost tus 4, ilarianții. Io am ajuns pe la 8 și ceva, iar până la 9:30 am fost toți, iar până la 11 am rămas 2. Băăăă, da-s faine party-urile cu bloggeri. Or fost cei pe care îi știam noi deja: Andrei Crivăț, Florica și Zicu de la TVdece, Groparu, Nicu, MISHU de la MAYA, JEG, Mironeasca, Psaico, familionul de la trilulilu, @MarianHurducas. Dintre cei pe care nu îi știam înainte (în persoană) mă bucur că am reușit să dau mâna cu Cristi China,  Dan Ciulea, Daniel Rus, Alex Ursa, Ovi Sîrb.

Mi-i ciudă că nu am dat mâna cu Manafu și nici cu Arhi.

Vai roșie îi pagina.

Ș-api așe.

P.S. Fiind patru jumate noaptea, tare mă tem că am reușit să uit mult din ce-am vrut să spun. Sper că o să completez în comentarii.

Related posts
 • No related posts found


 • mai Vlad, tu ma faci sa rad chiar si aici, nu doar pe ilariant. tu nu esti mic. isi dau altii aere de vedeta :) )
  cat timp te stie o tara intreaga, numa mic nu poti fi numit ;)

  daniel rus

  5:09 am
  21/12/2010

 • [...] iau pe rând, dar altfel decât ceilalţi, care au scris aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi la o simplă căutare pe google în multe alte [...]