Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

24 comments

avec moi

ianuarie 21, 2011Mi-am băgat telefonu în service

Și m-am dus cu LG-u meu în service că nu mai puteam face nimic pe el, din cauză că nu mai mergea touchscreenu. Practic, nu mai puteam decât să-l deblochez, să fac poze, să dau mai tare și mai încet, să sun ultima persoană (apăsând de două ori yes) și să îl blochez la loc.

Poate vă așteptați să mă plâng de serviciile celor de la orange, că-s nu știu cum și că nu m-o tratat cum trebe și de alea. Nu, tipul o fost model. Nu m-o luat cu de alea: ”Da ceee, parcă văd că l-ai dat de pământ toată ziua…”. Nu, l-o luat, l-o frecat să se convingă și el că nu merge touch-u, apoi mi-o dat cardu de memorie, cartela și stylusu (creionu ăla optic, care de felu lui stă în telefon, băgat, ascuns. Mi l-o dat și pe ăla: ”Să fim siguri”). Ș-apoi am cerut să-mi dea telefon în schimb, că n-am, și nu era să stau o săptămână fără telefon. ”Da n-am numa sagemuri.” zice el, la care eu ”Bun îi!”.

Da mă jur că-i inutil. Cel mai dubaș mi se pare că o vrut și telefonu ăsta să aibă ecran color. Da n-are. Totul îi bicolor, ca pe alea cu ecran verde. Faza îi că o pus ceva imagine pe/sub ecran cu un ocean și niște palmieri, imagine care se vede și când e stins telefonu. Cataloghez asta ca fiind un FAIL!

Și mă ie dracul când scriu mesaju. Nu pentru că m-am obișnuit cu touchscreen, ci pentru că m-am obișnuit ca după prima literă mare să scrie litere mici, ca dacă apăs de mai multe ori pe 1 să-mi apară semne, că dacă apăs pe diez sau steluță să scriu numa cu cifre sau să fac din litere mari mici și invers, mă aștept ca la semnele de la 0 să fie cele folosite des (n-am semn de întrebare sau exclamare, n-am punct, n-am virgulă. În schimb am %, @, /). Plus că mai are o grămadă de butoane inutile.

Nu văd de ce ar da cineva bani pe așa ceva, sau de ce o dat în trecut.

În altă ordine de idei: mi-am spălat adidașii albaștri în mașina de spălat, iar acum am șireturile roz.

Ș-api așe…

Related posts
 • No related posts found


 • pai eu zic sa dai vina pe lavi pentru sireturi

  alex

  3:56 pm
  21/01/2011

 • esti old school cu sagemul ala! vintage boy!

  Ricardo

  3:58 pm
  21/01/2011

 • tare faza cu adidasii :) )

  so

  8:26 pm
  21/01/2011

 • Eeee… Cea mai buna varianta ar fi fost sa mergi direct la service-ul scris pe contractul de la Orange, din orasul tau.
  Eu mi-am scapat telefonul in ultimu hal pe jos. S-a facut bucati, dar nu s-a crapat nimic.:) L-am reasamblat si m-am dus cu el la service.
  Discutia a fost cam asa:
  Q: Cam cat ma costa? (fiind sincera ca l-am scapat… asta e…)
  A: Pai, nimic. Ce? I-ai spart ecranul?
  Q: Si cam cat dureaza reparatia?
  A: Teoretic intre 3 si 15 zile.
  Q:Bine, bine, dar practic, poate sa fie mai mult de 15 zile?
  A: Practic poate sa fie gata azi.
  In 15 minute!!! Am primit mesaj sa ma intorc dupa telefon, ca e gata:)
  Ei nu se joaca sa repare nimic. Doar schimba piesele stricate. Iar timpul de asteptare depinde de disponibilitatea pieselor de schimb, locul unde se repara… etc.

  Bafta si tie!
  P.S. Baga si tu sireturile alea in cerneala sau fa ceva… e de ajuns sa fie Alex un Pepe Lepe:)

  AcnA

  1:45 am
  22/01/2011

 • :) )):))) NO sagemu :) )) numa bunicu avea de asta :) ));) faceti o treaba buna cu ilariantii ;)

  Roby

  7:01 am
  22/01/2011

 • Deci pentru ultima parte, cu sireturile….a meritat sa citesc tot articolul :) ) bucura-te ca nu ti-s undarwearii roz :) )

  Andreea

  11:25 am
  22/01/2011

 • mie mi-au reparat telefonul in garantie chiar daca l-am desfacut eu intr-o zi :) )

  daniel rus

  5:30 pm
  22/01/2011

 • @Ricardo, word!

  @AcnA, poate că era. Da nu mă duc degrabă în Zalău.

  @Andreea, să știi că în fiecare zi mă mir de norocu ăsta. :P

  @Daniel Rus, cu pile și cu de alea

  Vlad Chichisan

  11:40 am
  23/01/2011

 • Eu miam dus Samsungu de doua ori la reparat cu aceasi problema pana so stricat si a treia oara si mam enervat si lam desfacut, avea un fir dezlipit “what ever” lam lipt singur. Ei imi spuneau ca au curatat nu stiu ce chestie si ca o sa mearga…

  Corne

  3:30 pm
  23/01/2011

 • Salut.Sunt un blogger Clujean si vreau sa te anunt daca vrei sa scrii pana la 31 ianuarie o postare scurtă în care să motivezi de ce votezi Clujul Capitala Verde a romaniei şi trimite link-ul pe adresa contact@umbrelaverde.ro hai să demonstrăm primăriei că suntem o forţă şi aducem premiul la Cluj.Mai multe detalii la mine pe blog

  Mihai Likar

  2:33 am
  24/01/2011

 • Mă omule şi io mi l-am dus pă a meu la tunning. Mi-o liptit un abţibild acolo pe el, o dat cu feonu, ceva. Da tu ai noroc că nu ai stat acolo pana ţi l-o reparat. Deci mi-o fost moartea acolo langă ăla. Pă langă ca să mişca încet, îi şi tremura mâna ca la un batrân de 85 de ani ce suferă de parkinson…şi toate ca toate, da’ după ce mi l-o facut bucăţi pe toată masa avea o privire derutată săracu…da una cu alta amu mere deci nu o fost chiar mecanic rău. Am zis tunning ca mi-o schimbat tastatura cu una de aia chinezeasca ce luceşte în întuneric.

  Vlad

  10:40 pm
  24/01/2011

 • Salut omule da ce lg cu touch ai avut si ce ai facut de ti so stricat??

  Mishu

  6:53 pm
  25/01/2011

 • misto faza cu siteturile ;)

  Alex

  2:07 pm
  26/01/2011

 • sireturile :) )) *

  Alex

  2:09 pm
  26/01/2011

 • Conferentiare, te bagi la un banner exchange?

  RoGeek

  12:05 am
  31/01/2011

 • [...] 8. Cel mai simpatic blogger/bloggeriţă – Grapefruits, Manon, Corina, Colaholicu, Groparu, Vlad de la Ilariant. Ups, trebuia să le pun în altă ordine. ) 9. Cel mai bun blog al unui ziarist – [...]

 • Interesant, nu stiu ce model de LG ai tu, dar io am exact aceeasu problmea cu telefonul meu, l-am dus la orange shop in service parca saptamana trecuta joi, acuma is curios care vine mai repede. Oricum mi-o zis un prieten care se pricepe ca cei de la orange o sa zica ca l-am dat de pamant si nu-mi repara nimic…vom vedea.
  Eh si e vina noastra ca ne-am luat Suzuki, daca ne-am fi luat si noi un nokia-mercedes…

  Septi

  12:21 pm
  01/02/2011

 • No deci nu numai eu am probleme cu telefonul si eu am tot LG si tot imi face figuri de imi vine sa dau cu el de pamant:))…

  geanina

  6:35 pm
  02/02/2011

 • vineri 11 februarie ne adunam suiemanii in obsession;)

  alexander

  7:33 pm
  03/02/2011

 • Post nou, te rog :) )?

  Cannabiss6

  10:25 pm
  03/02/2011

 • Ala-i tatii! :) )

  Sergiulica

  9:40 pm
  04/02/2011

 • Scriai pe blog de pe telefon sau ce s-a intamplat de nu ne mai zici ce mai faci? A inghetat conexiunea la net de la atata frig, eh?..

  Emmm

  9:49 am
  06/02/2011

 • pai …. exact asa am patzit si io cu LG meu (touchscreen canci numa cta putea msa sun ultimu apelat si poze si deblocat/blocat) schimbati telefonu cea mai buna idee ca daca nu in curand iara o s-o patesti cu el ;)

  Nelutu

  9:49 pm
  08/02/2011

 • frate nu mai imi iau lg’uri in veci …am si eu un lg…..se vad urmele de la pumn pe el..niste garuele acolo jos :) )..deci daca nam dat cu el..cand lam luat totul o fost ok..dupa un timp..tin sa precizez ca nu la-m scapat absolut deloc pe jos…a inceput sa fac figuri..calibrarea etc..apai eu il tin in pumni si mai merge din cand in cand:)) o sa il duc si eu la service..8-|

  Africanu

  7:40 pm
  16/02/2011