Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

6 comments

advertorial

februarie 21, 2011“Din martie, reducem Cluj-Napoca”

Probabil ați observat că apar o grămadă de site-uri cu oferte și reduceri la orice, de la pizza până la excursii romantice, de la adidași la curățătorii chimice. Iar din martie mai apare unul, însă cu ceva nou.

YouDeal.ro vrea să aibă o relație mai apropiată cu publicul său, vrând să-i afle dorințele, nevoile și plăcerile. Adică vrea să afle unde sunt dorite reduceri. Iari dacă îi spui, poate câștigi un iPad. Parcă-ți surânde, ha? Ui ce tre să faci: intri pe youDeal.ro și-ți lași adresa de mail la intrare, apoi te duci pe http://www.facebook.com/youdeal.cluj.napoca și îi spui unde vrei tu să ai reduceri. Asta până în 31 martie, deci timp ai, Domne fi lăudat. Câștigătorul o să fie ales în urma unei trageri la sorți.

Da nu că vă trebe reduceri la benzină și la avioane particulare, sau știu ce alte chestii vă mai trec prin cap. Nu, d-astea normale gen hamburgheri, sau șireturi, sau skate-uri, sau, sau, sau alte chestii. Io, în momentul ăsta de față, adică în perioada asta, adică de-o vreme încoce și de-o vreme încolo, am nevoie de adidași, deci tare bine mi-ar prinde o reducere la adidașii mei preferați, marcă, model și mărime exacte.

YouDeal.ro se laudă că ”Noi le avem mai mari!”…reducerile, dară că.

Îi găsiți și pe twitter uite aici www.twitter.com/YouDealCJ.

Ș-api așe…

Related posts
 • No related posts found


 • te duci pe site, iti lasi adresa de mail sa poata sa iti trimita spam pe mail, apoi te duci pe facebook sa le dai like sa iti poata trimite si pe facebook invitatii la shit-uri, iar apoi ipadul il castiga pop ioan din cluj ( ca numa 1 poate fi).

  De ce tre sa ma mai duc la ei pe site cand defapt totul e pe facebook?

  Vlad Cohutz

  3:37 pm
  23/02/2011

 • Mi-a placut cum ai zis Cohutz;) Pana la urma Vlad precis nu o scris moka ca ii place de cei de la YouDeal.

  Rzv

  5:45 pm
  28/02/2011

 • Salut Vlad!

  Dupa cum spune si Vlad in articol, YouDeal este un site de cumparaturi colective. Astfel, daca te intereseaza un astfel de serviciu, te rugam sa te inscrii pe site. Pentru ca vrem insa sa iti aflam parerea, sa iti cunoastem dorintele si nevoile pentru reduceri in Cluj-Napoca, te rugam sa ne spui asta pe facebook. Iar pentru efortul tau noi iti oferim sansa sa castigi un iPad.

  Cu drag,
  echipa YouDeal Cluj-Napoca

  Constantin

  10:28 am
  02/03/2011

 • Salut echipa YouDeal Cluj-Napoca,

  Daca ma interesa un astfel de serviciu, ma inscriam pe site. Daca vroiam sa imi aflati parerea, sa imi cunoasteti dorintele si nevoile pentru reduceri in Cluj-Napoca va spuneam pe facebook.
  Nu ma intereseaza.

  Totusi, +1 ca ati/ai facut un rezumat la articolul lui Vlad.
  Mi-am expus si eu parerea. Fara “hard feelings”?…

  O zi mirobolanta,

  Tot eu

  Vlad Cohutz

  11:47 am
  02/03/2011

 • BUNA!!!!!!!!! Tocmai din Spania vreau sa va trimit o imbratisare la TOTI 4!!!!!

  Sunteti perfecti… imi place enorm umorul vostru!

  Un mic TIP! va rog sa nu va schimbati in nimic… nici macar camera cu care filmati!!!!!!!!!doar in cazul in care se strica…

  Hahaha va pup maaaaaa uratilor!

  Oana

  7:12 pm
  05/03/2011

 • Cand mai postezi niste ceva ,mai Vlade ?

  Malina

  2:23 pm
  11/03/2011