Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

2 comments

avec moi, evenimente, TIFF

iunie 4, 2011Am fost la deschiderea TIFF

De vreo o săptămână mi-am pus aci, pe dreapta, un banneroc prin care să transmit clar că-s blogger oficial TIFF. De ieri am intrat la datorie prin faptul că mi-am făcut simțită prezența în primele rânduri, alături de alți bloggeri, la deschiderea festivalului.

Datorită magiei badge-ului cu poză, pe care-l port constant la mine, am trecut fără probleme printre cele 4-5 perechi de bodyguarzi ce stăteau de-o parte și de alta a covorului roșu. Deși mi s-o explicat unde ni-s locurile, m-am pierdut un pic până le-am găsit. Da le-am găsit.

Ș-a-nceput Tudor Giurgiu cu câteva sute de cuvinte să ne spună că ediția asta o să fie faină, chiar dacă anul trecut a fost dezamăgit de cum au decurs lucrurile. Ceea ce-i de bine. Dacă nu-i ieșea și de data asta cum trebuie, tare mă tem că ar fi mutat festivalul în alt oraș. Sper că toate or să meargă bine până la capăt.

Mi-a plăcut că au dat premii celor mai importanți oameni care au susținut festivalul în toți acești ani, pentru că meritau, toți.

Păcat de microfonul pe care l-o dat Chirilov de pământ, după care din nou de asfalt, să fie sigur că-l strică.

Ș-a început un spectacol… mândru, aș putea spune. Nu pot să zic că am înțeles ce s-o întâmplat acolo, sau de ce. Cert este că vizual a fost frumos. Nu m-am plictisit uitându-mă la el, în ciuda faptului că tot la 2 minute îmi puneam întrebări de genul ”Aia ce-i?”, ”Da amu ce vor să facă?”, ”Da ore îi dă drumu?” și tot așa.

Ș-o început filmu. Partea cea mai groaznică a deschiderii. Poate n-am încă vârsta, poate nu mă identific cu filmele franceze, sau poate pur și simplu nu a fost un film bun. Este vorba de ”Femeia la putere”. A început promițător, însă după vreo 40 de minute mă rugam la bunul ceresc sfânt, ca fiecare cadru să fie ultimul. Dar nu, încă o oră a continuat. Și mi s-a părut că a avut două fire epice. Dar nu în paralel, ci unul după altul. Deci a fost  un punct culminant, un deznodământ, iar apoi o expozițiune, o intrigă și tot așa până când s-a ajuns la un nou deznodământ. Nu susțin că e un film prost, dar mie unul nu mi-a plăcut, iar părerile din jurul meu au fost cam la fel.

Azi mă duc la PINA. Mă aștept la mai mult.

Apropo: Agenția la care lucrez eu cu plăcere a lansat o platformă de informare și interacțiune cu TIFF-ul… pe facebook. Se pot câștiga bilete, atâta vă spun. Link aici: http://www.facebook.com/VitrinaAdvertising

Cum io nu-s cu pozele, dau link către unde sunt. Poze găsiți aici: facebook.com/ciulea.ro, clujlife.com, tiff.ro. Ș-or mai fi…

Ș-api așe…

Related posts
 • No related posts found


 • Mie unuia.

  Radu

  5:43 pm
  04/06/2011

 • dapi io m-am trezit cam tarziu sa cer sa fiu luat in seama, ca am vazut ca Vitrina a fost interesata de ceva bloggeri care sa scrie despre TIFF. oare blogul meu il baga careva in seama ca doara in fiecare zi scriu ce am vazut si crede-ma am vazut si o sa vad de ordinul zecilor? la proiectiii ma refer. spor sa ai si filme cat mai reusite sa vezi.

  mr.cacadu

  10:45 pm
  05/06/2011