Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

1 comment

cultura, evenimente, TIFF

iunie 14, 2011Am văzut Life in a day

Pentru că la celălalt review nu am fost deloc concret și n-am tras o concluzie să se înțeleagă ce părere am avut per ansamblu, de data asta o să am: bă, ce fain o fost.

După filmu’ ăsta rămâi cu colțu’ gurii ridicat într-un zâmbet și scoți un „Hm!” scurt, pe gură. Dar înainte să mă tot minunez aici să începem cu povestea: yuotube.com (un site de care probabil ați auzit) împreună cu ce știu mai cine (pentru că youtube îi important aici) or mobilizat lumea să filmeze ziua de 24 iulie 2010. Și nu crezi că or filmat-o, nebunii? Sute de mii de ore filmate de oameni din toată lumea și poveștile lor. Clișeu: toată lumea are o poveste. Clișeu nou: toată lumea are o poveste impresionantă.

S-or surprins momente faine. Pe de-o parte momente esențiale ale zilei, iar pe de cealaltă parte momente esențiale ale vieții (cu tot cu provocări ce tre’ înfruntate). Ca până la final toate emoțiile au fost parcurse, iar concluzia: oamenii sunt incredibili.

De remarcat că au apărut secvențe din locuri în care nu te așteptai să filmeze un amator (pentru că mă îndoiesc de faptul că Discovery Channel or participat la fenomen).

Mai multe nu sunt de spus, ci doar de felicitat. TIFF a făcut o alegere bună în a se încheia cu filmu’ ăsta.

Related posts
  • No related posts found


  • 24 iulie 2010 îi ziua în care mi-am deştis blogu’. dacă ştiam, făceam şi io ceva. :) )

    Mircea

    7:54 pm
    16/06/2011