Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

7 comments

așe numa, online

iunie 21, 2011Cum îi cu reclamele de pe internet

Nu doar o dată mi s-o zis că ”Dapi, bă Vlad, ce-i cu site-u’ ăla a tău? Că intru pe el și numa’ reclame cu mărirea penisului și ce știu mai ce p-acolo!”. Mno, stai să vă spui cum stă treaba.

Pe ilariant, și pe site și pe blog, îs reclame de la adsense. Adsense, pe scurt, îi un program de la Google prin care oricine își poate pune reclame pe site-uri (precum ilariant) care oferă spațiu publicitar. Pentru că tu stai toată ziua pe Google și cauți una alta, Google îi atent să vadă care-s interesele tale. Exemplu: io caut de câteva zile încoace o anumită pereche de ochelari; de-atunci încoace îmi apar reclame cu ochelari pentru condus (ce seamănă cât de cât cu ochelarii pe care-i caut). Ok?

Acuma io întreb: ce cauți tu pe Google de-ți apar reclamele alea pe site-u’ meu?

Related posts
 • No related posts found


 • Poate nu ma uit eu bine :lol: dar la mine eu nu gasesc spatiul publicitar de la google. :unsure:

  CulayTL

  7:32 am
  24/06/2011

 • Am în capul paginii, imediat sub meniu și pe dreapta, un pătrat imens. Asta pe blog.

  Sigur n-ai ceva ad-blocker?

  Vlad Chichisan

  8:43 am
  24/06/2011

 • Mie îmi apar reclame cu rochii de vară: -?? Deşi nu înţeleg ce legătură are asta cu ce caut eu pe google, de câteva zile tot variante pentru bacalaureat şi comentarii şi ţâţe cele caut… că dau şi eu bacu zilele astea şi “vreau să îngraş porcul de crăciun”.

  Andreo

  7:32 pm
  25/06/2011

 • mie-mi apar reclame cu ipad , iphone si prostii deastea .. si chiar nu caut asa cevaa pe google veci :) )

  Laura

  2:04 pm
  28/06/2011

 • Din cate stiu eu, adsense nu afiseaza reclamele dupa ce ai cautat tu pe internet (asta ar ridica o serioasa problema de “invazie a intimitatii”), ci dupa continutul afisat pe pagina respectiva.

  De exemplu, daca textul dintr-un post contine cuvinte legate de telefoane mobile (sa zicem), reclamele arata de la telefoane mobile la tablete chiar huse pentru mobile, etc. In cazul in care nu gaseste o reclama apropiata de ce ai tu pe pagina respectiva afiseaza cu totul altceva.

  Si cautarea se face dupa muuulte criterii, deci e destul de greu sa gaseasca reclame relevante, mai ales in Romania. De aici reclamele cu marirea penisului (desi nu cred ca accepta asa ceva adsense…)

  Florian

  8:37 pm
  29/06/2011

 • Mie imi apare una destul de amuzanta prin care se face reclama la ATENTIE : supa de varza pilule . No zi tu mine daca astia nu or inebunit.
  Si sunt de acord cu restu, nu afiseaza dupa cautari ca eu veac nu am cautat retete de slabit sau supa de varza :) ) .

  Apropo sunt curios care e ceai mai ciudata reclama pe care ai vazut-o/auzit-o pana acum, poate faci si un post pe tema asta.

  Numai bine !
  Alex

  Alex Radac

  7:05 pm
  01/07/2011

 • Apai la mine apare “esti frustrat din cauza banilor ? invata cum sa faci bani !!!” . Stie el ce stie :) )

  NoName

  10:58 am
  06/08/2011