Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

4 comments

așe numa, avec moi, evenimente

septembrie 14, 2011Am fost în autobuzul cu whiskey

Prin mailul ce mi-a fost trimis acum câteva zile am fost invitat în Jameson Bus, să mă-nvețe cum să degust whiskey-ul și cum să aleg veșnic Jameson ca fiind cea mai bună variantă. Am decis să mă duc, că poate-poate o să ajung să tratez whiskey-ul cu mai mult respect și am să-l folosesc și cu alt scop decât cel de până acum.

Ș-am ajuns o samă de bloggeri la fața locului, ne-or trecut pe foaia de pe laptop, ș-apoi ne-o băgat în autobuz. Fain autobuzu. Măricel, pe dinauntru ca un mini-miniclub, jos lounge, sus bar. Exact, două etaje.

Prima parte a programului a constat într-o lovitură norocoasă din partea celor de la Jameson. Am apreciat încrederea pe care o au ei în brandul lor astfel încât să facă ce-au făcut. Ne-au dat pe rând 3 pahare cu whiskey să le degustăm (ne-o zis și cum să degustăm) după care ne-o rugat să spunem ordinea lor în funcție de plăcerea pe care ne-au oferit-o. Majoritatea am ales paharul 1, Jameson. Celelalte două branduri erau, părerea-mi, mai cunoscute decât Jameson. Doar că-i mai cu cântec povestea asta: la primul pahar ne-o lăsat să credem ce vrem, la celelalte s-o apucat să ne zică ce-o zis alții: ”cineva mi-o zis că asta-i de femei, că-i parfurm că…”, bla bla. Deci nu știu cât de stăpâni am fost pe deciziile noastre. Respectul rămâne și pentru acest aspect.

În partea a doua a programului am fost la etaj, la bar, unde ni s-au preparat long-drink-uri cu sprite/cranberry/suc de mere – aparent astea-s recomandările. Bunuțe. Pe urmă s-a mers într-un club, dar nu și eu.

Sus-uri

Mi-o plăcut cadoul. Mi-o plăcut că ne-o învățat să degustăm și că acuma știu, cu toate că tot nu pot să-mi dau seama din ce-i făcut fiecare whiskey. Mi-o plăcut că mi-o dat o diplomă, chiar dacă nu mă pot mândri cu ea în CV.

Jos-uri

Mno, faină ideea de Bus, dar pentru că nu s-o mișcat de pe loc, putea la fel de bine să fie ș-o cafenea. Nu zic că mai bine era o cafenea, ci că mai bine era să ne ducă prin oraș. Nu mi-o mai plăcut că mi-o dat o husă de iPhone 4 (personalizată). De ce ai presupune că toată lumea are iPhone 4?

Mă bucur că mi-or dat cadoul ce mi l-or dat pentru că sticla asta de whiskey așa de bine se integrează pe lângă vinul roșu de la crăciun, vinul alb de-am făcut niște grătare cu el, o pălincă de la nuntă și două sticle de bere goale.
Acesta este cadoul:

Dacă-i trebe cuiva husa aia cu Jameson pentru iPhone 4, să facă bine să comenteze.

Prezanța: Crivăț, TVdece, Miruna, Palatkaș, Lorand, Ciulea, Psaico, Fegari, Gog, Kookool, Olteanu

Related posts
 • No related posts found


 • salut…ma vlad mi’o trebe mei:d…cat vrei pe ea?

  razvan

  3:24 pm
  14/09/2011

 • Ah cat de fain:X

  Ai baut mult?Te.ai imbatat?

  A da…unde sunt episoadele de pe ilariant??
  Astept

  Cris

  6:38 pm
  14/09/2011

 • De ce nu o scoti la licitatie? :P … cat ceri pe ea? ::D

  Flaviu

  8:06 pm
  16/09/2011

 • am si io husa d’aia! da io nu’s ca vlad..io vo dau si p’un iPad. ca’i criza dara…

  Pop Dan Alexandru

  3:27 pm
  16/10/2011

 • Comenteaza!  

  Name*

  Email*

  WWW

  Submit comment