Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

7 comments

așe numa, avec moi, întâmplări

martie 23, 2012Bicicletă

Pentru că am vrut de ceva vreme să-mi iau o țocletă să mă strecor prin oraș mai repede de ici-colo. N-am reușit decât acum pentru că n-am vrut să dau 200 de lei pe o second-hand mai eh-eh. Așa că am dat ceva mai mult pe una nouă care mă poate duce și pe stradă și prin pădure, cu care intenționez să fac drumuri lungi, dacă mi-a permite timpul și pticioarele.

Pentru că nu contează câte viteze are și de care schimbătoare (24, Shimano) mă gândesc că mai bine îmi aduc aminte scriind cum m-am înțeles cu prima bicicletă care mi-o fost dată în folosință.

Ca orice prunc cu părinți-de-la-țară-mutați-la-oraș, stăteam verile la țară, în Ciumeni. Acolo mi-o fost și dat să învăț tainele datului din picioare pe două roți. Cred că am fost al treilea moștenitor al Pegasului de Aur. Deci un Pegas de ăla dubdit tăt, de-un galben inimaginabil și vechi de nici nu-l găsesc pe Google.

Și l-am primit în urma dorinței mele atât de arzătoare să am o blicicletă încât nici nu mă interesa că nu mă știu da pe ea. Deci nu că am omis faptul că nu mă știu da. Nu-i ca și cum am primit bicicleta și după ce m-am urcat pe ea am dat cu capu’ de pământ ca să realizez că nu-i așa ușor cum pare. Nu! Mie-mi trebuia țocletă, ș-atât.

Drept rezultat, oriunde mă duceam, mă duceam cu bicicleta. Deci nu PE bicicletă. PE LÂNGĂ bicicletă. Pentru că “They see me rollin’, they hatin’! “. Nici nu mă interesa să învăț.

Și mă duceam distanțe lungi, 1-2 km, pe lângă bicicletă. Deci nu numa’ că nu-mi era mai ușor, mă-ncurca de-a dreptul. Da’ ce conta? Aveam bicicletă.

Ș-or încercat să mă convingă că nu are rost să mă duc cu ea așa. Dar, din câte știu, n-am cedat. Drept dovadă am amintirea cu primul MTB pe care am învățat bugăt de greu să mă dau.

Mno, ș-api așe…

Related posts
 • No related posts found


 • Kombda Bicucles.

  Alex

  2:54 pm
  23/03/2012

 • @Alex ajajajaja…

  Vlad Chichisan

  4:32 pm
  23/03/2012

 • …prin centrala tinere…

  cosmin

  5:02 pm
  23/03/2012

 • Vlad Chichisan … se pare ca nu esti singurul…

  Si eu am fost la fel ca si tine… si pentru ca am ajuns un bike’r, am si blog despre sportul asta… si imi gasesti povestioara asemanatoare, chiar pe link-ul asta

  http://scorpyon-bike.blogspot.com/p/acasa_5238.html

  zici ca suntem gemeni :)

  SCORPYON

  8:33 pm
  23/03/2012

 • O poza cu tzoacla pe cand pui?:D

  ionut

  5:46 pm
  11/04/2012

 • Poti sa imi spui te rog ce bicicleta ti-ai luat:D? Vreau si eu sa imi iau una si nu stiu de care.(Tot MTB)

  Raul

  4:03 pm
  04/07/2012

 • This arlicte keeps it real, no doubt.

  Disney

  6:58 pm
  06/08/2014

 • Comenteaza!  

  Name*

  Email*

  WWW

  Submit comment