Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

0 comments

așe numa

iulie 4, 2012Trollbeșina

Din tăte beșinile din lume, dintre tăte care există, ș-or existat, mai enervantă și mai șireată ca asta este și n-a fi veci pururi. Și-s multe tipuri, le știm, că doar le-am simțit… că erau personale, că nu.

Trollbeșina, îi beșina care trollează, dacă nu era clar până acuma. Descrierea pe scurt: îi câtai bula de gaz care să tăt plimbă de-a lungul mațului gros, de sus în jos în sus. Care-ar da să iasă când nu-i de ieșit, și stă bine-mersi când îi de ieșit. Și tâmpita asta de beșină îi mai des întâlnită în situații critice. De pildă:

La birou când stai, pe scaunu-ți, la calculatoru-ți, înconjurat de colegi. Numa te fâțâi pe-acolo pe scaun, pe sub birou. Și te tăt încorzi de tăți mușchii din vârful picioarelor până în mușchii frunții (nu, pe bune. Gâni-te că strângi din degetele de la picioare și te încrunți din frunte. Deci nu exagerez). Ș-atâta te foiești acole până te faci că meri la baie să te piși, că n-ai vrea să creadă că te caci, mai ales dacă nu te caci. Ș-api meri la baie. Și stai. Și stai. Mai stai un pic. Și te concentrezi să o ghidezi către ieșire. Și stai. Și iar stai. Asta nicăieri. Ca și cum n-ar fi. Și deja ești presat de timp, că ieși din limita de timp care-i alocată pentru o pișare, și riști să intri în perioada de timp alocată căcării, ceea ce, după cum am stabilit, este inadmisibil. Și mai stai un pic. Și tăt nimic. Și tragi apa, că no, în caz că s-aude. Și te speli pe mâini, în caz că te urmărește cineva. Și ieși afară.

Și cum ț-ai pus gloriosul fund pe scaund, iar începe ea, trollbeșina, patrularea de sus în jos în sus. Și evident că acuma nu mai poți mere la baie, că tocmai ai fost. Îi ciudat. Și iar stai și te foiești și te fâțâi.

Mno, ș-api așe…

Related posts
  • No related posts found


  • Comenteaza!  

    Name*

    Email*

    WWW

    Submit comment