Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

1 comment

așe numa

iulie 12, 2012Un app demn de recomandat: Foap

O idee pe cât de simplă pe atâta de utilă. Ș-așa-mi vine să-mi dau cu palma peste față că n-o fost a mea ca să fiu bogat peste un an, doi.

Momentan merge doar pe sfintele iPhone-uri, dar se lucrează și la varianta pentru Android. Deci toată lumea poate să fie atentă.

Tătă lumea face deja poze cu nemiluita și cu rost și fără rost, că doar tătă lumea are un aparat foto încorporat în buzunar. Mna, printre tăte hamalganele alea de poze, batăr câteva valorează ceva, 10$ mai exact.

De la început? OK. Deci, este o aplicație pe iPhone pe care urci pozele care crezi tu că au potențial de a fi publicate în editoriale sau să fie folosite în scop comercial. Și vin revistele și bloggerii din lumea-ntreagă și mai cumpără câte-o poză de-acolo, că li se merită, că-s mai unice decât în alte bănci de imagini.

Recomandarea mea îi să vă folosiți de ea. Pune-ți pozele acolo și din când în când mai verifică-ți contu’, poate-poate ai strâns niște bani de-o bere sau două. Cum cu 5 dolari îți poți cumpăra vreo 3 beri, șansele nu-s așa mici.

Din ce-am prins până acuma: în perioada asta au succes pozele din vacanță, pozele cu fețe și expresii. Fără instagrame și poze modificate la greu (îs ok filtrele, dar doar dacă fac poza mai clară, deci fără lomo-uri și vintage-style). Oricum după ce-ți instalezi aplicația o să vezi acolo că-ți arată ultimele poze vândute și-ți faci tu o idee.

Aici e site-ul. Și de-acolo te descurci să găsești și aplicația. Spor!

Related posts
 • No related posts found


 • Multi ar vrea sa vanda poze facute random dar nu se indura sa scoata banii aia din buzunar

  Faildude

  10:27 am
  12/07/2012

 • Comenteaza!  

  Name*

  Email*

  WWW

  Submit comment