Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

6 comments

așe numa, online

iulie 23, 2012De unde, Doamne-apara-si-pazeste, o aparut tata mania asta cu citate motivationale?

Mai stau câte-odată, așa, pe prispa cășii și mă uit la găinile din ogradă și mă gândesc la vremurile când facebook-u’ era așa mândru. Cu tăt cu farmville și cu request-urile infinite de ciocane și mălai. P-atunci era ok, încă era curat.

Da’ acuma!? Tuluaia mea Doamne, îi plin de  nimic. Da’ știi cum? Nu încape ceva de cât nimic este. Și, evident (că doar îi scris în titlu), cel mai tare mă enervează citatele alea motivaționale trântite (după cum știm de pe reddit și 9gag) și poza fără legătură cu citatul. Și nici nu mă deranjează așa tare că n-au legătură între ele, cât mă deranjează că citatul nu are legătură cu nimic. Și nici nu zice nimic… sau nu zice ceva ce să te uimească.

N-are rost să dau exemple existente, pentru că și io pot inventa altele asemănătoare: ”Dacă știi ce-ți dorești înseamnă că știi ce-ai de făcut”, ”Dacă ai prieteni înseamnă că nu ești singur”, ”Dacă nu te urăsc și nu-mi ești indiferent, înseamnă că te iubesc”, ”Dacă te pleznesc peste față îți rămâne urmă”, ”Dacă mă duc și nu mai vin înseamnă că nu mă-ntorc”, ”Dacă mă duc și vin înapoi înseamnă că mă întorc”.

Mai trebe numa’ să-mi fac poză la picioare (pe care le țin cu vârfurile apropiate, desigur), sau ceva veioză, sau la telefon, sau la cuptoru’ cu microunde, ceva robinet, (uuuuh) cafea. Oare ai înțeles ideea? Stai că mai zic: calorifer, perdele, minge de fotbal american, dulap. Nu prea mai am chestii în cameră ca să dau exemplu.

Mă, și mi-i ciudă, măăă! Că acuma nu mai pot aprecia citatele și astea-ni motivaționale care merită apreciate și date mai departe. Că di ce… nu știu. Poate că di ce măgăriile de care ziceam m-or făcut să urăsc tăt ce-i între ghilimele.

Mno, ș-api așe…

Related posts
 • No related posts found


 • da. hipsters gonna hipst. chestia asta face parte din curentul YOLO, swag, beard mania si e-card.

  Io mi-s io

  3:57 pm
  23/07/2012

 • Că tot suntem la capitlul citate, las înloc de comment un citat :

  “Așe cum s-o gătat haifaivu, așe începe să să ghete și feisbucu” by Mastan the Castan :) )

  Mastan

  5:31 pm
  23/07/2012

 • Ma… am vrut sa iti confirn ca asa ii, da am dat scroll in jos de imi veni rau pe facebook si tat n-am dat de un citat de-ala (am dat la un mom. dat de ceva dar era din subtitrarea unui film). In schimb am cu duiumu poze de la oameni pe care i-am cunoscut la un mom dat dar cu care amu n-am nici o treaba, de la gratare d’ale lor cocalaristice sau petreceri d’alea “selecte” prin te miri ce “cluburi”. Si bineinteles tona de reclame de la chestii la care le-am dat like si care ocazional prin mormanele de gunoaie mai ofera si cate ceva interesant…

  Teo

  5:57 pm
  23/07/2012

 • Subscriu la tot ce ai scris …. Perfect de acord .

  Mno, ș-api așe…

  Alex

  7:54 pm
  25/07/2012

 • Exactly… mai ales citatele alea de „dragoste” atâta de penibile…

  David Cristian

  12:39 pm
  18/09/2012

 • Jenant deja şi facebook-ul. Unde-o fost şi ce-o ajuns…

  Cristina

  5:31 pm
  24/09/2012

 • Comenteaza!  

  Name*

  Email*

  WWW

  Submit comment