Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

4 comments

așe numa, avec moi

iulie 30, 2012Daca ar fi sa adopt un prunc

Și cumva îmi vine să cred că s-ar putea să ajung în astă situație. Nu știu de ce, dar sterilitatea sună ca ceva ce mi s-ar putea întâmpla mie. Iar dacă n-aș fi steril io, poate nevastă-mea ar avea ceva imposibilități. Sau cumva-cumva tot am ajunge să adoptăm/adopt un prunc. ÎNSĂ!!!

Tot uitându-mă la filme și seriale, am observat un numitor comun la care nu vreau să ajung: toți adoptații când află că sunt adoptați bagă o criză de nervi și se enervează pe părinții adoptivi că de ce nu i-or zis până atunci și că-i urăște pentru asta și exagerări d-alea, de-ți vine să-i liniștești c-un scaun păstă cap după care să-i explici cu calm: ”Măi pulete, io cu mă-ta te-am luat la noi în casă și ț-am dat tăt ce n-ai fi avut. Știi cum zic? Bravo! Du-te spală vasele!”.

Așadar, dat fiind faptul de mai sus, eu n-am de gând să ajung în situația aia. Și am descoperit două variante pentru a o evita.

PRIMA: Adopt un asiatic, un negrotel, un ceva-ce-îi-extrem-de-îndepărtat-de-înfățișarea-și-continetul-în-care-m-am-născut. Pentru ca atunci când o să vină la mine să mă-ntrebe ”Tati, io-s adoptat?”, io să mă ridic din fotoliul confortabil din avionul meu privat (care traversa Pacificul fără motiv), o să mă pun într-un genunchi, îi pun mâna pe umăr și-i zic: ”Fiule, am știut că o să vină acest moment, motiv pentru care am pregătit o varietate de răspunsuri în speranța că n-o să omit ceva.”. Și-mi voi scoate din buzunarul interior de la sacou (custom-made, făcut cadou de Hugo Boss) o foaie plastificată de pe care o să ”recit”:

Mno, hallo!!!

Dăăă!

Tu ce crezi?

Nu! Ba da, ești! Nu, mă, nu ești! Ba ești, serios! Nu măăă, am glumit. Nu, serios, ești!

Cum maica-soarelui să nu fi adoptat. Tu te-ai văzut cum areți?

Pi măăăăăăăăăăăăăăă!

DA!

A DOUA. În cazul în care apare ceva lege că n-ai voie să adopți numa’ prunci din rasa-ți, sau mai știu io ce. De cum l-am adus sub acoperișu-mi, o să-l strig numa ”Băăă, adoptatule!”, ”Bă, bastardule!”, ”Bă, bitangule!”, Bă, pupilule!” și tăt așe. Ș-api când a ajunge la vârsta la care să-nțeleagă că nu-i ca toată lumea, să nu care-cumva să aibă ceva șoc. M-aștept la o reacție scurtă, care să-nceapă prin urlte și să se termine în șoapte: ”Poftim? Îs adoptat?… Eh, de fapt, da.”

Ce atâta filozofală.

Mno, ș-api așe…

Related posts
 • No related posts found


 • SAU… o a treia varianta posibila ar fi: Gasesti o femeie insarcinata care nu vrea copilul, faceti o intelegere sa ii adopti copilul dupa ce se naste, iti iei concediu de la jobul ala de stat pe fotoliu in avion, pleci impreuna cu nevasta undeva departe de toate cunostintele pana in saptamana dupa care se naste. La 2 zile dupa ce plecati iti anunti toti prietenii ca nevasta ta e insarcinata si va naste acolo, iar dupa ce in sfarsit se naste copilul te intorci cu el inapoi si nimeni inafara de tine si nevasta nu va stii vreodata ca e adoptat si nu va trebui sa afle…. Tip: pt ca asta sa functioneze mai bine gaseste o femeie care seamana cu nevasta ta si a carui prieten seamana cu tine…

  ben.

  5:41 pm
  30/07/2012

 • Interesant noul design al site-ului, da’ desi ii original, ii naspa cand incerci sa scrolezi si in loc sa mergi mai in josu’ paginii sa termini de citit articolu’ ajungi sa vezi comentariile… nu rezolvi asta? :D anyway, on topic, bun plan, cre’ c-o sa functioneze! :) )

  Ioana

  5:58 am
  01/08/2012

 • Un plan excelent , sa stii :) ) !
  Fain design-u site-ului , Vlad :) ..Dar m-ai bulversat putin:))

  Marius

  9:59 am
  10/09/2012

 • Cand apare episod nou pe Ilariant?Este deja toamna.

  Eli

  8:39 am
  12/09/2012

 • Comenteaza!  

  Name*

  Email*

  WWW

  Submit comment