Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

3 comments

advertorial, așe numa, avec moi, publicitate

octombrie 12, 2012Ma duc sa pierd din prima la Cupa Bloggerilor la Tenis de Câmp

Cumva, cineva încă mă consideră destul de blogger încât să particip la un eveniment cu ceilalți bloggeri clujeni (că între noi fie vorba, io nu m-aș fi chemat la cât de jenant m-am sustras de la activitatea cu care mă mândresc că o fac excepțional). Ș-am fost chemat de către Winners Tennis Club, să dau cu racheta-n mingi.

Istoria mea legată de tenisul de câmp nu-i foarte lungă. Am jucat de câteva ori, ajungând până la performanța de a servi fără să o dau peste gard. Ceea ce sper să fie asul meu din mânecă. Mă bazez pe faptul că o să piardă cei cu care o să joc, mai mult decât că o să câștig io.

Primul meci o să fie cu Rus Daniel… care nu-i atâta de gras pe cât aș fi vrut să fie. Măcar cât mine de gras ar fi putut fi. Da’ nuuuu. El tre să fie în formă și gata să joace. Sigur că da.

Nu-mi fac speranțe să câștig. Mă duc să joc de distracție. De distracția de a-i umili pe cât mai mulți. Dar n-o să pot. Dar o să încerc. Dar n-o să pot. Dar nu mă dau bătut. Dar n-o să pot.

Ne vom campiona la Winners Tennis Club, în Parcul Rozelor, sâmbătă pe la 12-13 ceas. Ni, poster: • Primul tău meci e cu Rus Daniel. Să nu încurcăm oalele :) )

  daniel rus

  10:56 am
  12/10/2012

 • Ești ofensat?

  Vlad Chichisan

  2:37 pm
  12/10/2012

 • cand bagati ep nou?

  chris

  12:28 pm
  15/10/2012

 • Comenteaza!  

  Name*

  Email*

  WWW

  Submit comment